PINK ZVANIČNO POTVRDIO! Čuveni političar i glumac je NOVI TAKMIČAR Elite - Spreman da POMRSI KONCE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2023, 15:30

PINK ZVANIČNO POTVRDIO! Čuveni političar i glumac je NOVI TAKMIČAR Elite - Spreman da POMRSI KONCE!

Produkcija otkrila je i još jedno ''Elitno'' ime koje će biti pravo osveženje za sve gledaoce.

Najskuplji i produkcijski najzahtevniji TV projekat ''Elita'' uskoro kreće s emitovanjem, a publika sa nestrpljenjem očekuje početal.

Ovoga puta, "Pink" je rešio da prevaziđe sve do sada postignuto, i za novu TV sezonu priprema šou koja će, produkcijski i vizuelno zaseniti slične TV formate svetskih TV stanica.

Pored već poznatih imena o kojima smo pisali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a koji su potvrdili učešće: Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u ''Elitu'' će ući i Slobodan Josipović, diplomirani ekonomista i čuveni politički analitičar. Pored toga, njegova velika strast je gluma kojom se bavi amaterski!

Slobodan je pre mesec dana zvanični potpisao ugovor za učešće u megalomanskom projektu televizije Pink, a ovo je samo još jedan od pokazatelja da će šou biti potpuno drugačiji, gde će se naći i mnogobrojni fakultetski obrazovani takmičari!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.