PIJE LEKOVE KAO DA SU BOMBONE 24 SATA - isplivao TAJNI SNIMAK! Car priznao ZAVISNOST prema TABLETAMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2022, 17:40

"PIJE LEKOVE KAO DA SU BOMBONE 24 SATA" - isplivao TAJNI SNIMAK! Car priznao ZAVISNOST prema TABLETAMA

Užas u kući!

Mnogo se govorilo među fanovima o zavisnosti pojedinih zadrugara na različite lekove. Priče su se ponovo pokrenule kada je Tara Simov gađala kamenjem kapiju i pretila produkciji ne bi li dobila medikament koji je tražila (više o tome čitajte OVDE).

O toj zavisnosti su pričali i Marko Đedović i Filip Car u dvorištu.

- Ona ko pokretna apoteka, pije te lekove za smirenje ko da su bombone 24 sata - kritikovao je Marko Đedović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Brate, ja sam pio to i nije to dobro da se pije - rekao je Car.

- Naravno, druže, zato što kad prođe dejstvo, oni ti stvaraju nervozu  - smatra Đedović

- Ja to nikada nisam pio, uzimao sam samo kada sam imao napade panike. nije mi telo rezistentno na takve tablete, popijem tabletu za glavu i ne osećam noge. Ja samo na alkohol, sve ostalo negativno deluje na mene. Bolje mi je da idem kod pishijatra - rekao je Car.

- Ma da ali dok dođeš do njega oni te nakljukaju lekovima, i kada dođeš tamo oni ti prepišu neke lekove - rekao je Đedović.

- Kada sam imao napade panike znao sam da pijem ksanaks, desetak puta u životu. jedan dan pijem, dva dana preskočim - bio je iskren Car.

- Ma to te je upropastilo - bio je uporan Đedović.

Šta su još pričali, pogledajte u video-snimku koji se pojavio na Instagramu:

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.