PIJANI TAKMIČARI OTKRILI NAJVEĆE TAJNE ELITE! Sve afere otišle u etar, posle ovoga sledi KARAMBOL

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2023, 13:11

PIJANI TAKMIČARI OTKRILI NAJVEĆE TAJNE "ELITE"! Sve afere otišle u etar, posle ovoga sledi KARAMBOL

Tokom sinoćne žurke mnoge tajne rijalitija izašle na videlo!

Sinoć je u renoviranoj Beloj kući održana prva žurka u kazinu, na kojoj su takmičarima i publici pevali Vanja Mijatović i Joca Stefanović.

Kroz sezone je već gotovo svima poznato da se učesnici rijalitija utorkom posebno opuste i da uz malo alkohola nastanu nove ljubavne veze, ali i izbiju seriozni obračuni i žestoke svađe.

Pojedinim učesnicima "Elite" sinoć nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dovoljno novca koji su imali, kao ni aklohola, pa su odlučili da odu kod Drveta mudrosti kako bi pokušali da uz neki zadatak dobiju nagradu i sebe počaste.

Nenad Macanović Bebica, Teodora Delić, Milica Veličković i Slađa Lazić odlučlili su da pred kamerama odaju neke od tajni svojih cimera. Milica je otkrila tajnu iz karantina, a to je da je Luka Maso bio sa Irinom 2Hot.

- U karantinu Luka Majčica je bio sa Irinom 2Hot, bar nam je tako rekao, a Nemanja je bio sa Teodorinom drugaricom - rekla je Milica.

- Meni je Aleksandar Požgaj nebitan, ali mi je pisao i predlagao neke poslove pred rijaliti, a ima ženu. Neke poslove vezano za firme - otkrila je Teodora Delić.

Podsećamo, nakon sinoćne žurke Teodora Delić i Bebica su završili zajedno u krevetu i bili su veoma prisni, a pre nego što su otišli na spavanje pao je i sočan poljubac. Mnogi se pitaju kako će na njihovo zbližavanje reagovati Miljana Kulić, ali i Taki Marinković, za kojeg se pričalo da je u ljubavnoj vezi sa Teodorom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.