PEVAČICA KATARINA ŽIVKOVIĆ ISTUŠIRALA MEĐUNOŽJE

Izvor: Kurir, 16.Jul.2010, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČICA KATARINA ŽIVKOVIĆ ISTUŠIRALA MEĐUNOŽJE

Pevačica Katarina Živković obožava da se tušira kada izađe iz mora! I tada nastaje problem za sve muškarce koji se sa svojim devojkama ili ženama na vrelom suncu izležavaju na plaži Arena u Bečićima.

Pevačica Katarina Živković obožava da se tušira kada izađe iz mora!

I tada nastaje problem za sve muškarce koji se sa svojim devojkama ili ženama na vrelom suncu izležavaju na plaži Arena u Bečićima.

Prvo je pod mlaz stavila noge, pa ruke, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pa... Povukla je donji deo svog kupaćeg i, bez trunke stida, pustila da joj voda natapa međunožje. Melem za oči. Kada je primetila da je netremice gledaju, nastavila je svoju seksi igricu. Mazila je grudi pod tušem, pa ponovo ispod stomaka... Polovina muškaraca na plaži nije smela da ustane. Uzbuđenje je bilo vidno.

(M. V.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Katarina Živković istuširala međunožje!

Izvor: Scandal.rs, 16.Jul.2010

Pevačica Katarina Živković obožava da se tušira kada izađe iz mora! I tada nastaje problem za sve muškarce koji se sa svojim devojkama ili ženama na vrelom suncu izležavaju na plaži Arena u Bečićima. Prvo je pod mlaz stavila noge, pa ruke, pa.. Povukla je donji deo svog kupaćeg i, bez...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.