PEVAČ SE POSTIDEO KADA JE PRIZNALA: Edita otkrila ko ju je progurao na estradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEVAČ SE POSTIDEO KADA JE PRIZNALA: Edita otkrila ko ju je "progurao" na estradu

Prvi put progovorila.

Prošlo je skoro tri godine od formiranja grupe "Ministarke". Pevačica Edita je otkrila ko ju je "progurao" na estradu.

Edita Aradinović već tri pune godine žari i pali kako Srbijom tako i Evropom, a iako je često u javnosti pevačica nikada nije govorila o tome ko ju je pronašao i ubacio u estradne vode.

Novinari su sa njom porazgovarali na jednom snimanju, gde se zatekao i pevač koji je Editu preporučio momcima koji su formirali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << grupu “Ministarke“.

Reč je o Nemanji Stevanoviću, koji se zacrveneo kada je Edita za javnost priznala da njemu duguje to što je danas tu gde jeste.

– Ovo prvi put kažem, Nemanja je taj koji me je pozvao i rekao: "Ej, Aspirinci traže mladu i neafirmisanu pevačicu". Tako je krenulo. Nikada mu to neću zaboraviti – rekla nam je Edita, dok je Nemanju bilo sramota.

– Ja nikada nisam želeo da pričam o tome – iskreno, skromno i sa osmehom rekao je za "Telegraf" Stevanović koji je naglasio da je presrećan zbog Editinog uspeha.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EDITA OVO NIKAD DO SADA NIJE OTKRILA: Evo ko je seksi pevačicu PROGURAO na estradu!

Izvor: Kurir, 21.Dec.2016

...Nedavno se našla na istom snimanju sa momkom koji je Editu preporučio momcima koji su formirali grupu "Ministarke"..Reč je o Nemanji Stevanović za kog Edita kaže da njemu duguje to što je danas tu gde jeste.."Ovo prvi put kažem – Nemanja je taj koji me je pozvao i rekao: "Ej, Aspirinci traže...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.