PET MESECI SAM KRILA TRUDNOĆU! SVI TESTOVI SU BILI NEGATIVNI! Šok u emisiji Narod pita

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 14:46

"PET MESECI SAM KRILA TRUDNOĆU! SVI TESTOVI SU BILI NEGATIVNI!" Šok u emisiji "Narod pita"

"Ako igra rijaliti, onda je stvarno sramna i jadna."

Gosti emisije "Narod pita" kod voditelja Darka Tanasijevića, bile su Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović.

Podsetimo, rijaliti par je ušao u istopolnu zajednicu pre nekoliko dana proslavom u Crnoj Gori.

Jedna od aktuelnih tema je i porođaj Kristine Ine Rajzinger koja je navodno tvrdila da je otac njenog deteta Lazar Čolić Zola, ali se spekuliše i da je to sve laž, kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bila medijski eksponirana i potencijalno ušla u sedmu sezonu Zadruge.

Kako je Slađana Lazić, Zolina devojka izjavila, navodno je sve laž i da se porodila zapravo Kristinina drugarica O ČEMU DETALJNIJE MOŽETE PROČITATI KLIKOM OVDE.

Anita je sada u emisiji prokomentarisala i uporedila svoju trudnoću sa Ininom, te dodala da ni ona sama nije znala da je trudna pet meseci, jer su navodno svi testovi bili negativni:

- Ja ne bih komentarisala, ne zanima me. - rekla je Anita.

- Ako je to stvarno istina, čestitam mu, nije nemoguće. - rekla je Matora.

- Ja negde razumem nju , krila sam trudnoću, meni su svi testovi negativni 5 meseci. Možda devojka nije znala. - rekla je Anita.

- Dete je lepa stvar, ali nije lepo kada se Zola dovodi u zabludi. - rekao je Darko.

- Ja podržavam Zolu, Ina namerno ostavlja tu prostor. Porodila se, čije je saznaćemo. Ako igra rijaliti, onda je stvarno sramna i jadna. - rekla je Matora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.