PET MESECI JE KRIO OD SANJE VEZU SA MAJOM - Zadrugari OSULI PALJBU po Marku zbog TAJNOG ODNOSA sa Marinkovićevom

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2023, 11:20

PET MESECI JE KRIO OD SANJE VEZU SA MAJOM - Zadrugari OSULI PALJBU po Marku zbog TAJNOG ODNOSA sa Marinkovićevom

"On je jednu ovakvu stvar krio od tebe do ovog momenta!"

Juče je Marko Stefanović u besu otkrio da je bio intiman sa Majom Marinković pred ulazak u Zadrugu i to u toaletu kluba u centru Beograda.

Zadrugari, kada su sazali za to su osuli paljbu, jer je Stefanović to krio od njegove devojke Sanje Grujić skoro 6 meseci.

- Sinoć je Marko rekao da su se sreli u klubu - rekla je Ana.

- Rekao je čovek, neće da prizna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer se us*ao od Sanje da mu ne je*e mater. Pre 15 dana mi je rekao da je bio obezbeđenje i da me je video sa društvom. Ja sam se toga sad setila i rekla da se sećam da me je zapratio - rekla je Maja.

- Bila sam tu kad su Neca, Peca i Slađa komentarisali da se dečko seća da ju je video, u kom separeu je sedela. Otkud ja to znam kad ja to i ne znam. Samo se sećam - rekla je Maja K.

- Ne znam šta ti je. Ja sam danas čuo za to gde je Marko potvrdio da su se sreli. Niti sam čuo za separe, niti šta je ona nosila - rekao je Neca.

- Stvarno me ne interesuje ova priča - rekao je Marko.

- Stvarno je istina. Maja i ja smo pričale, on nam se ubacio i rekao da će raditi tamo. Majke mi rođene - rekla je Slađa.

- Nije istina. Ne pričam sa devojkama dva meseca - rekao je Marko.

- Ja sam čula kad mu je rekla da bi mogli da se druže napolju, ona je rekla da je bilo top i on isto - rekla je Sanja.

- Ne lupetaj budalo. Seljančura stoji kao žaba u crvenom. Seljančura koja misli zlo ljudima. Dečko je izmislio danas u afektu. On jeste rekao da me je sreo - rekla je Maja.

- Marko je tačno tražio od tebe kad si bila sa momkom, koliko si bila, a on je jednu ovakvu stvar krio od tebe do ovog momenta - rekla je novinarka.

- Rekao mi je jednom da će mi napolju reći nešto napolju za jednu osobu, tako da je verovatno to ovo. Maja mi je konstantno dobacivala, okomila se na mene, otvarala mu oči o meni - rekla je Sanja.

- Sanja, Marko i Maja su se svađali na reklamama, pogledajte šta se pričalo u sobi u uglu. Ja ti samo želim reći šta znam - rekla je Maja K.

- Ima dve Maje, ne mislim na tebe - rekla je Sanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.