PESNICE SEVAJU OD PRVOG JUTRA: Dvoje zadrugara u KLINČU, zauzeli stav! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PESNICE SEVAJU OD PRVOG JUTRA: Dvoje zadrugara u KLINČU, zauzeli stav! (VIDEO)

Ovo obećava!

Marina Dančo, Suzana Ćubela i Marko Đedović bili su vredni prvog jutra u "Zadruzi 3", pa su pre svih zadrugara ustali i počeli da čiste kuhinju i dnevni boravak.

Nakon njih se probudio i Vesko Đukić, kikbokser koji dolazi iz Crne Gore. Suzana, koja je bivša reprezentativka u rukometu, poželela je da je Vesko nauči nekim pokretima, što je Đukić rado učinio.

U sportkom duhu, njih dvoje su zauzeli stav, a Vesko je korigovao položaj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Suzaninog tela, pa joj obećao da će je što bolje pripremiti, što je ona dočekala sa osmehom.

- To ćemo vežbati, brate - rekla mu je Ćubela.

Pogledajte kako je izgledalo sve.

ŠTA MU JE? Zadruga 3 još nije ni počela, a Tomović već BESAN, REŽI i PLJUJE sve u karantinu! Snimak za NEVERICU!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.