Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2019, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PESMU JE POSVETILA MARKU MILJKOVIĆU: LUNA ĐOGANI NIKAD PROVOKATIVNIJA U NOVOM SPOTU ZA PESMU “U LJUBAVI LUDA”! VIDEO

Luna Đogani predstavila je danas publici svoju drugu pesmu “U ljubavi luda”! Luna je nakon pobede u “Zadruzi 2” otpočela muzičku karijeru, a posle svog muzičkog prvenca – pesme “Deveti krug”, koja je postigla veliki uspeh, sada je obožavaoce obradovala još jednom numerom. Reč je o pesmi “U ljubavi luda”, za koju je snimila atraktivan The post PESMU JE POSVETILA MARKU MILJKOVIĆU: LUNA ĐOGANI NIKAD PROVOKATIVNIJA U NOVOM SPOTU ZA PESMU “U LJUBAVI LUDA”! VIDEO appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

KRATKA CRNA KOSA I ŠIŠKE: KAĆA GRUJIĆ NEPREPOZNATLJIVA!

Izvor: Scandal.rs, 12.Nov.2019

Pevačica Kaća Grujić pojavila se u svom novom spotu za pesmu “Tuđa” potpuno drugačija. Naime, pevačica je nedavno snimila spot za pomenutu numeru, a za potrebe snimanja imala je nekoliko različitih izdanja. Tako se za jednu scenu pevačica odrekla svoje duge kose, te je ponela paž frizuru...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.