PESMA POKOJNOJ KSENIJI PAJČIN: U projektu učestvuje i pevačicina mama, a evo kada će biti premijera! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 04.Avg.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PESMA POKOJNOJ KSENIJI PAJČIN: U projektu učestvuje i pevačicina mama, a evo kada će biti premijera! (FOTO)

Pevač Danijel Alibabić posvetio je pesmu tragično nastradaloj Kseniji Pajčin, a u projektu je učestvovala i njena mama Ljubica.

Danijel se sa Ljubicom našao na poslovnoj večeri, kojoj je prisustvovala ekipa koja je radila spot za pesmu koja će biti objavljena u decembru na Ksenijin rođendan.

Foto: Promo

Majka tragično nastradale pevačice će tada prvi put izaći pred javnost.

Foto: Promo

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

PESMA POSVEĆENA PEVAČICI: Mama Ksenije Pajčin napokon se smeje!

Izvor: Kurir, 05.Avg.2016, 08:52

...Ljubica Kostić, majka tragično nastradale pevačice Ksenije Pajčin, dala je blagoslov crnogorskom pevaču Danijelu Alibabiću da snimi pesmu posvećenu njenoj ćerki i da u spotu iskoristi Ksenijine snimke..Kako Kurir saznaje, taj projekat će imati premijeru na Ksenijin rođendan, 3 decembra..Spot...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.