PERFIDNA SI, MANIPULIŠEŠ ANOM! Zorica Marković na stubu srama: Optužena da je koristi za promociju

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 18:44

"PERFIDNA SI, MANIPULIŠEŠ ANOM!" Zorica Marković na stubu srama: Optužena da je koristi za promociju

"Još nisam video da neko ima ovakav želudac da sve ovo gura, sad već primećujem i da se malo hladiš od svega."

Ivan Marinković kao ovonedeljni vođa, delio je budžete, te je došao red i da prokomentariše Zoricu Marković, sa kojom je u sukobu od početka Zadruge.

Ivan je rekao da smatra da Markovićka koristi Anu Ćurčić, te da manipuliše njom zarad svoje promocije.

- Zorica je osoba za koju smatram da igra jednu ozbiljnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti igru, pokazala je najmanje pravih prijateljstva. Mislim da sve ovo vrlo dobro koristiš za svoju promociju, zato što si žena koja je uspešna u svom privatnom životu, pa što ne bi i ovo.

- Vučeš epitet neke 'zle osobe', ja neću to reći, ali si toliko perfidna i namazana i toliko manipulišeš Anom. Još nisam video da neko ima ovakav želudac da sve ovo gura, sad već primećujem i da se malo hladiš od svega. Moj i tvoj odnos vredi 3000 dinara u ovom trenutku - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.