PENETRATIVNI INTIMNI ČIN BEZ PRISTANKA: Poznati glumac optužen za zlostavljanje 3 muškarca!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022, 22:28

PENETRATIVNI INTIMNI ČIN BEZ PRISTANKA: Poznati glumac optužen za zlostavljanje 3 muškarca!

Očekuje se sudski epilog!

Britansko kraljevsko tužilaštvo je odobrilo optužnicu protiv Kevina Spejsija koji je optužen po četiri tačke za s*ksualni napad na trojicu muškaraca.

Planira se da se glumac uskoro pojavi pred sudom, a napadi su se prema optužnici dogodili između 2005. i 2013. godine.

- Odobrena je krivična prijava protiv Kevina Spejsija (62) po četiri tačke za s*ksualni napad protiv trojice muškaraca. On je optužen i za navođenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osobe da se uključi u penetrativnu s*ksualnu aktivnost bez pristanka, a optužbe su usledile nakon pregleda dokaza koje je prikupila Metropolitenska policija u istrazi - rekla je šefica Odeljenja za specijalne zločine CPS-a Rozmari Ejnzl.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.