PEJA TEŠI BOJANU: Ogrebala novog džipa!

Izvor: Poznati.info, 17.Maj.2013, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PEJA TEŠI BOJANU: Ogrebala novog džipa!

Voditeljka Bojana Ristivojević tek što je kupila hjundai uspela je da ga ogrebe

Maler!

Bojana Ristivojević, voditeljka, tek što je kupila novi džip „hjundai“ ix35, udarila je auto i gotovo zaplakala kad je videla da joj je pukao branik.

Zoran Pejić Peja bio je prvi kojem se požalila, ali je on, pored nje parkirao svoj crni „ml“ i sve okrenuo na šalu.

“Daj, Bojana, to je sitnica, i ne vidi se! Ne nerviraj se >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << zbog gluposti”!

“Meni nije glupost, mnogo mi je žao”, rekla mu je Bojana, mahnito pozivajući mobilnim telefonom oca, u nameri da mu kaže šta je uradila.

Peja se šalio sa lepom voditeljkom, ali kad je video da se ona zaista veoma uzbudila i vidno iznervirala, čak je i zaplakala, i on je počeo da vrti telefone, odmah pozivajući majstore, koji bi joj to odmah popravili.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.