PEH KOJI ĆE JE SKUPO KOŠTATI! Katarina Grujić otišla na Košutnjak, zvonio je telefon, a onda se začuo VRISAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 14:03

PEH KOJI ĆE JE SKUPO KOŠTATI! Katarina Grujić otišla na Košutnjak, zvonio je telefon, a onda se začuo VRISAK!

Razbesnela se!

Katarina Grujić otišla je na Košutnjak zbog nekih poslovnih obaveza koje je tamo imala da obavi, skovkana od glave do pete u skupocenu garderobu, te noseći kesu čuvene modne marke sa stvarima u koje je planirala da se presvuče. Međutim, umesto u torbicu koju je nosila na ramenu, Kaća je i telefon spakovala u kesu, ne nadajući se da će doživeti peh koji će je skupo koštati.

@FashionNova🔥 fashionnovapartner

A post shared by Katarina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grujić (@katarinagrujic.doll) on Mar 16, 2020 at 12:27pm PDT

Naime, pošto je telefon zazvonio pa se ona javila, posle vesti koje joj naizgled nisu "lepo legle" ona je i ispustila aparat, pa ga tako - razbila. U sekundi, ona je samo vrisnula, a kada je podigla telefon i videla koliko je oštećen, bilo joj je jasno da mu nema spasa.

🐍 @veljko_lukovic

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jan 30, 2020 at 3:09am PST

Ovaj peh, kako se navodi, Grujićevu će koštati 1.500 evra.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.