P*ČKO OD ČOVEKA! Okršaj Ljube i Karađorđa! Nikad sramotnija scena bivših supružnika! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Nov.2018, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

P*ČKO OD ČOVEKA! Okršaj Ljube i Karađorđa! Nikad sramotnija scena bivših supružnika! (VIDEO)

Kao rogovi u vreći!

Na sastanku na kom su zadrugari iznosili laži koje su u "Zadruzi" čuli o sebi, došao je red na Karađorđa Subotića.

On je istog trena uperio prst na Ljubu Pantović i njenog misterioznog prijatelja.

- Salve laže izgovore napolju, ali i ovde. Moja bivša žena i neki njen Sale. Moji sugrađani mene gledaju na taj način, loš, zbog nje. Njene reči su kao košava sa Dunava.

- Neka se priča, on svoj kredibilitet gradi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ja bih zamolila osobu koja je osumnjičena za krađu Crvenog krsta. Rekla bih mu da od*ebe - rekla je Ljuba, pa je Karađorđe rekao:

- Ni najmanje me ne pogađaju ove reči. Šta reči više, tvoji karavani su odavno otišli. Strašno, ti si životni promašaj. U mojoj senci ćeš biti celog života - pričao je on.

Pogledajte rezultate

- Njoj je pukao film, pa je iznela detalje iz privatnog života. Tačnije, da Karađorđe i dalje ima njene slike u stanu, kao i da se bavio crnom magijom.

- Nadam se da si skinuo moje slike, meni bacaš crnu magiju ovde. Je l' moguće, opsednut si mnome. Uvek bio tako, iza leđa, da bude kao pi*ka. On tako ostavlja svoju decu, ali i bivšu ženu. Prijavljuješ svoje unuče u socijalno. Sram te bilo, pi*ko! - rekla je Ljuba.

DOVOĐENJE DEVOJAKA U STAN?! Lukas otkrio detalj iz INTIMNOG života i iznenadio sve! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.