PAŽNJA -MOLI ZA POMOĆ! Luna podelila JEZIVI SNIMAK iz Požarevca - scena koja steže srce

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2021, 19:19

PAŽNJA -MOLI ZA POMOĆ! Luna podelila JEZIVI SNIMAK iz Požarevca - scena koja steže srce

Tužno.

Pevačica i pobednica druge sezone "Zadruge" Luna Đogani trenutno uživa u Dubaiju sa svojim verenikom Markom Miljkovićem.

Iako je na odmoru, Luna nije mogla da ostane imuna na ono što se dešava jednom psu u Požarevcu.

Jasno je da Đoganijeva voli životinje, posebno pse, pa je iz tog razloga podelila na svom storiju objavu jedne Instagram stranice.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

Luna je objavila jeziv snimak na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svom Instagramu i apelovala za pomoć.

- U Požaervcu u ulici Prištinska se trenutno nalazi jedan pas koji je povređen. Treba mu nega, na psu se vidi da mu se nešto desilo zbog zadnjih nogu i malih posekotina sa krvlju. Ja sam mu dala hranu, a vodu nije želeo.

- Moj tata je trnutno na poslu tako da ne postoji šansa da ga odvedemo kod veterinara, ako neko želi da mu pomogne barem mu dajte hranu i vodu jer je pas kost i koža. Tačno mu se vide rebra. Barem da to popravimo ako nije u mogućnosti da ga odvede veterinaru - piše uz slike povređenog psa.

Nadamo se da će neko ukazati pomoć psu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.