PAŽLJIVO SA ZLOM: Anabela se oglasila u trenutku odmazde na Lunu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAŽLJIVO SA ZLOM: Anabela se oglasila u trenutku odmazde na Lunu (FOTO)

Odgovorila hejterima.

Pevačicu Anabelu Atijas mnogi su osudili jer je branila "zabranjenu ljubav" svoje ćerke Lune, međutim i uprkos svemu tome ona je svojoj naslednici ostala najveća podrška.

Kako se Luna nakon "Zadruge 2" posvetila muzičkoj karijeri i objavila svoju prvu pesmu "Deveti krug" mnogi su je prozvali kako ona zapravo nije otpevala tu numeru.

Njena majka Anabela, rešila je da zapuši usta hejterima, pogotovo onima koji prave odmazdu na Lunu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otkako je objavila novu pesmu, te im se obratila putem društvenih mreža i uputila oštru poruku.

- Zle misli su kao bumerang. Pažljivo sa mislima! - napisala je Atijasova, a možemo pretpostaviti da je ova poruka upućena svima onima koji njenoj porodici ne žele dobro.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.