PAVLE ŠOKIRAO: Luna i Marko se i dalje VOLE, znam pravi RAZLOG zašto ne mogu da budu zajedno (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2020, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAVLE ŠOKIRAO: Luna i Marko se i dalje VOLE, znam pravi RAZLOG zašto ne mogu da budu zajedno (VIDEO)

Progovorio pred milionskim auditorijumom!

Bivši zadrugar Pavle Jovanović gostovao je sinoć u emisiji "Zadruga - narod pita" i tom prilikom izneo zanimljive detalje vezane za povratak Marka Miljkovića u "Zadrugu", kao i za njegov raskid sa Lunom Đogani.

- Očekivao sam da će krenuti jako, da će da diskvalifikuje nekoga. Fino je poremetio neke ljude i napravio šou, to jeste. Sticajem okolnosti, Marko i ja imamo iste neprijatelje, na primer Miljana i Mića. Mića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dve sezone branio instituciju braka, šta je sada ovo, samom sebi je uskočio u stomak - rekao je Pavle.

Komentarišući potencijalnu ljubav Marka Miljkovića i Jelene Pešić, dotakla se zanimljivih detelja o Markovoj ljubavi sa Lunom.

- Siguran sam da sa Jelenom Pešić neće biti. Znam da se Luna i Marko vole, znam razlog, odnosno prepreku zbog čega oni ne mogu da budu zajedno, a vreme će pokazati - tvrdio je Jovanović, a celo njegovo izlaganje poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.