PAVLE IZNENADIO, TOMA ZABORAVIO TEKST: Evo kako je PROTEKLO poslednjih ŠEST nastupa na Zadrugoviziji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2019, 02:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAVLE IZNENADIO, TOMA ZABORAVIO TEKST: Evo kako je PROTEKLO poslednjih ŠEST nastupa na Zadrugoviziji!

Pravi šou!

Četvrta po redu Zadrugovizija ulazi u završnicu. Žiri i novinari su iznenađeni večerašnjim nastupima i gotovo da nema nastupa koji je protekao u dosadi. Zadrugari su se trudili da njihovi nastupi budu dobri.

Jedanaesti po redu su nastupili Bane Čolak, Aleksandra Subotić i Maja Marinković koji su pevali pesmu od Ane i Raste "Konkretno". Oni prema oceni žirija nisu zadovoljili pevačke kriterijume, ali su bili originalni i energični. Aleks je rekla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da oni ne nameravju da se bave pevanjem i da su tu kako bi se dobro zabavili, što je žiri pozdravio.

Dvanaesti je nastupio Pavle Jovanović koji je otpevao pesmu "Dođeš mi u san" i oduševio žiri svojim glasom.

Triaeste su bile Stanija Dobrojević i Marijana Zonjić sa pesmom "Ponovo".

Četrnaesta je nastupila Miljana Kulić sa pesmom "Ekstra". Kada se pojavila na bini, svi su ustali da đuskaju. Lica ljudi iz žirija su nakon nastupa Miljane Kulić govorila više od reči. Dobila je loše kritike, a nakon što se posvađala sa Zoricom Brunclik, publika je izviždala.

Petnaesti je bio Toma Panić koji je pevao pesmu Ace Lukasa. Dobio je kritike jer nije naučio tekst, ali on se opravdao time da je izašao da se samo dobro zabavi.

Na kraju je nastupila Zlatka Đurković, koja je naravno oduševila svojim izvođenjem.

- Draga, ti si skupa priča - bio je komentar Zorice Brunclik.

NAJBOLJA G*ZA ESTRADE! Pevačica je upecala poznatog fudbalera - pogledajte kako VRCKA! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.