PAROVI SE SELE IZ LUKSUZNE VILE! Rijaliti više neće biti isti - ovo do sada NIJE viđeno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2020, 14:42

PAROVI SE SELE IZ LUKSUZNE VILE! Rijaliti više neće biti isti - ovo do sada NIJE viđeno!

Velike promene na vidiku.

Nešto do sada neviđeno biće uskoro prikazano na televiziji Hepi. Prema rečima strogo pouzdanog izvora u toku je totalna izmena dešavanja u Parovima.

Stanari koji su se prijavili za narednu sezonu neće boraviti u luksuznoj vili već u višespratnoj zgradi u kojoj će imati sve što požele, od spa centra do teretane.

Ekipa koja vredno radi na narednoj sezoni počela je sa radovima i pripremi nove zgrade u kojoj je planiran boravak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Parova, a u pitanju je višespratnica sa nezaobilaznim kamerama.

- Sprema se nešto do sada zaista neviđeno. Okrenuli smo novi list i odlučili da napravimo zgradu koja će biti poput pravog luksuznog hotela sa pet zvezdica. Budući učesnici će imati svoje apatmane i biće praćeni u stopu, koristiće spa, teretanu, moćiće sami da uređuju prostor, ali nipošto ne smeju da napuštaju zgradu koja je prekrivena kamerama - kaže misteriozni sagovornik koji nije želeo da otkriva odmah sve detalje.

- Ni na jednoj televiziji nije prikazivano ovako nešto, u pitanju je spektakl decenije. Takmičari će imati pravo da promene enterijer i nameštaj i nameste ga u skladu sa sopstvenom željom, naravno biće tu nekih zavrzlama, ali poenta je to da oni neće napuštati glamuroznu zgradu u kojoj će živeti narednih meseci.

Najluksuznija zgrada u Zemunu je već u pripremi, a sva pravila i detalje ćete saznati veoma uskoro, tvrdi izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.