PARE LETE NA SVE STRANE - Indi se razbija od keša, evo gde su je sve kitili novcem...NEVEROVATNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 09:33

PARE LETE NA SVE STRANE - Indi se razbija od keša, evo gde su je sve "kitili" novcem...NEVEROVATNO

Nakon razvoda, Indi blista!

Popularna pevačica Indi Aradinović nedavno je proslavila svoj 37. rođendan u jednom baru, na veselju na kojem je pevala.

Nju je na licu mesta dočekalo iznenađenje prijatelja, pa je izneta torta, dok su oko pevačice bili baloni sa njenim imenom.

Sad je Indi na svom Instagramu objavila kako drži novac, a toliko je napravila dobru atmosferu da su joj bakšiš kačili i na kaiševe od sandala.

Raspoloženi i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadovoljni gosti su joj novčanice čak stavljali i u sandale, a ona je ovu situaciju rešila da zabeleži, a potom se i javno pohvali.

Pevačica Indira Aradinović Indi je prošle godine stala na "ludi kamen", ali nažalost, brak je kratko potrajao.

Indirin, sada već bivši, muž živi u Danskoj, a ona je nekoliko puta raskidala veridbu sa njim jer nije bila sigurna da je on pravi čovek za nju.

Pevačica je prvog marta na svom Instagram profilu objavila da je stavila na pomenuti brak tačku.

- 1.mart. Od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika. Samo je, moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07.).

- Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe, da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.) - istakla je na društvenoj mreži Instagram pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.