PAPARAZZO! Prijovićku na nastupu slušala BITNA OSOBA, A NIJE FILIP! Evo o kome se radi!

Izvor: Svet, 26.Jul.2017, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARAZZO! Prijovićku na nastupu slušala BITNA OSOBA, A NIJE FILIP! Evo o kome se radi!

Aleksandra Prijović radi punom parom, pa je noćas nastupila na beogradskom splavu River koji je napunila do poslednjeg mesta.
Iz publike su je bodrile koleginice Andreana Čekić i Mira Mirković koje su sedele u separeu sa njenim dragim Filipom Živojinovićem. Tu je bila još jedna osoba koju ranije nismo imali prilike da viđamo na njenim nastupima – Filipova majka Zorica Nakić.

Dolazak svekrve pokazao nam je da je Aleksandra u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << osvojila celu porodicu mladog Živojinovića.

Inače, na nastupu je publika pevala od prve do poslednje pesme sa albuma “Testament” koji je Aleksandra objavila početkom juna.

svet.rssvet

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.