PAPARACO: ROZE GAĆICE JELENE VUČKOVIĆ!

Izvor: Kurir, 15.Okt.2011, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAPARACO: ROZE GAĆICE JELENE VUČKOVIĆ!

Šta se rozi... Svega ovoga ne bi bilo da Jelena Vučković na snimanju „Grand parade“ nije obukla ultrakratku haljinu! Čim je spazio lepu „Zvezdu Granda“, paparaco Kurira je znao da će biti posla za njega.

Šta se rozi...

Svega ovoga ne bi bilo da Jelena Vučković na snimanju „Grand parade“ nije obukla ultrakratku haljinu! Čim je spazio lepu „Zvezdu Granda“, paparaco Kurira je znao da će biti posla za njega.

I onda - bingo! Sela je Jeca >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da se malo odmori pre nastupa, sevnule su roze gaćice, a odmah zatim i blicevi našeg fotoreportera!

Da li zbog treme, ili zbog uzbuđenja uoči izlaska na binu, Vučkovićeva nije ni primetila da sve okolo „slika“ svojim međunožjem. Tek je posle nekoliko trenutaka njena koleginica Mirjana Aleksić odregovala i delom svoje dugačke haljina pokrila Jeleninu roze pozu.

Ali svega ovoga ne bi bilo...

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.