PAO S*KS U IZOLACIJI?! Karić PRVI PUT progovorio šta je radio ISPOD prekrivača sa Ivom! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO S*KS U IZOLACIJI?! Karić PRVI PUT progovorio šta je radio ISPOD prekrivača sa Ivom! (VIDEO)

Šok otkriće!

Marko Janjušević Janjuš otkrio je svojim cimerima detalje razgovora sa Ognjenom Amidžćem. Iako je bivši dečko Jelene Pešić, Stefan Karić, bio u prostoriji, Janjuš je podelio sa zadrugarima da je rekao Ognjenu da bi bio sa njom, da nije u braku.

- Mene je Ognjen pitao sa kime bih mogao da budem od devojaka, ja sam iskreno rekao da je to Jelena Pešić. Ona najbolje ima ponašanje od svih devojaka od prve Zadruge - otkrio je Janjuš.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Minu Vrbaški i Vladimira Tomovića zanimalo je kakav je odnos Stefana Karića i Ive Grgurić. Karić je tvrdio da ne želi više ništa sa Ivom, a onda je Tomović osmislio pakleni plan i pokušao da nagovori Stefana da spava sa Grgurićevom.

Tomović mu je predložio da bude intiman sa Ivom, pa da potom uplovi u vezu sa Pešićevom. Savetovao ga je da nakon toga poriče da je imao bilo šta sa Grgurićevom. Na sve to, Karić je imao jasan stav.

- Ne bih to zbog Jelene uradio - tvrdio je Karić.

Međutim, Minu i Vladimira je zanimalo šta se dešavalo ispod prekrivača u izolaciji kada su bili potrčci. Mnogi su u Beloj kući spekulisali da su njih dvoje imali s*ks, a sada je Stefan odlučio prvi put da progovori šta se zapravo dogodilo.

- To je bila samo provera da li je živ - izjavio je Stefan.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.