PAO SEKS LUNE I MARKA! (VIDEO)

Izvor: Svet, 26.Jan.2019, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO SEKS LUNE I MARKA! (VIDEO)

Luna Đogani je tokom jučerašnjeg dana stalno pominjala seks sa dečkom Markom Miljkovićem koji je do detalja isplanirala, a kako pokazuju snimci, to se na kraju i dogodilo.
Iako su se prethodni put kada je došlo do pominjanja seksa posvađali i Marko nije pristao na to jer je, kako je rekao, svima razglasila, izgleda da je sada ipak popustio. Akcija se dogodila u tuš kabini u kupatilu u dvorištu, iza navučene zavese.
Tek što su počeli sa akcijom, Suzana Perović >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je zakucala na vrata kupatila, a Luna je pokušala da sakrije da je unutra i njen dečko.
“Sama sam, kupam se. Slobodno uđi”, rekla je Đoganijeva Suzani, kako ne bi posumnjala.
Ipak, kada je shvatila da Suzana planira da se zadrži unutra, otkrila joj je da je pod tušem sa Markom, a zadrugarka je potom izašla i ostavila ih da uživaju…
Pogledajte snimak:

svetprintscreen
The post PAO SEKS LUNE I MARKA! (VIDEO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.