PAO NA SNIMANJU! Marinko Rokvić završio u URGENTNOM, snimali mu glavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 01:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO NA SNIMANJU! Marinko Rokvić završio u URGENTNOM, snimali mu glavu!

Evo kako se sve odigralo!

Pevač Marinko Rokvić nedavno je u jednoj emisiji uhvaćen kako izlazi iz jedne poznate klinike, koja se bavi lečenjem impotencije.

Zbog toga su se mnogi zapitali kakvo je njegovo zdravstveno stanje, a sada je i on o tome progovorio.

- Ma, dajte, molim vas! Ja sam odlično. Nemam nikakvih problema, prvo se grohotom nasmejao kada smo ga upitali za zdravlje, a onda nastavio ozbiljnijim tonom:

- Nedavno sam pao na jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimanju na RTS-u, ugruvao se i otišao na urgentni da, za svaki slučaj, snimim glavu. Nakon toga, zove me prijateljica, koja je tako negde načula da su mi ugradili stent. Verovatno su opet nešto pogrešno povezali - zaklučio je pevač.

DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.