PANIKA - UNAJMLJENO OBEZBEĐENJE ZA ANINU DECU: Pravi strah nastao zbog pretnji nasiljem? Otkrivena istina

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 09:39

PANIKA - UNAJMLJENO OBEZBEĐENJE ZA ANINU DECU: Pravi strah nastao zbog pretnji nasiljem? Otkrivena istina

Zvanična reč na ovu temu.

Dragan Aca Bulić pojavio se juče na svečanom otvaranju kafića svog sina Aleksandra Juse Bulića, te sa okupljenim medijima porazgovarao o svim aktuelnostima koja interesuju domaću javnost, a tiču se pre svega "Zadruge 6" i učešća Ane Ćurčić.

Istakao je kako stoji uz Anu sve do samog kraja, kao i da se nada njenoj pobedi, a detaljnije na tu temu pogledajte klikom na OVAJ LINK.

Ono što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se u medijima pojavilo pre izvesnog vremena, jeste informacija kako će Aca Bulić unajmiti obezbeđenje za Anu Ćurčić i njenu decu, jer se plaši za njihovu bezbednost, da ne dođe do nasilja, kako od strane raznih manijaka i fanatika, tako i zbog Zvezdanove nezgodne naravi.

Na ovu temu je imao spreman odgovor, preciznije demant.

- Nisam unajmio obezbeđenje ni za nju, ni za njenu decu. Smatram da je sve u najboljem redu, tako da nema potrebe za tim. To je malo napumpana priča, jer ne smatram da će biti bilo kakvih problema između Zvezdana i nje - istakao je Aca Bulić.

A šta je sve govorio Bulić za portal SrbijaDanas, detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.