PANIKA U ŽIRIJU! Zorja izletela na scenu na TROTINETU, jedva izbegla kameru, Viki i Marija u ŠOKU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 02:54

PANIKA U ŽIRIJU! Zorja izletela na scenu na TROTINETU, jedva izbegla kameru, Viki i Marija u ŠOKU! (VIDEO)

Svi zanemeli!

Večeras se na sceni "Zvezda Granda" desio nekoliko neverovatnih spektakl nastupa, pa je bilo jasno da su se takmičari i te kako potrudili da ostave što bolji utisak i osvoje što više glasova, kako bi prošli u finale.

Gledajući šta su takmičari pripremili, žiri je u jednom trenutku upao u paniku.

Sve je krenulo sa nastupom Zorje Pajić koja je u žaru polufinalne borbe, na scenu izletela jureći na trotinetu. Ništa tu ne bi bilo čudno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da svi u studiju nisu mahinalno reagovali nakon što je prošla ispod krana na kom je bila kamera. Ali niko nije znao da je to deo njenog isplaniranog nastupa.

Ipak ni odličan scenski nastup nije mogao da donese glasove.

Zorja, koja se predstavila pesmama "Motori" i "Ti me ne voliš", nagrađena je sa svega 3 glasa, dok je njen protivnik iz duela Strahinja Živanović dobio 5.

- Nije mi se dopala druga pesma, nedovoljno je atraktivna - poručila je Marija Strahinji, dok je Zorji rekla da joj se večerašanji nastup nije dopao samo zbog prve numere.

Bosanac je prokomentarisao da je Strahinja bio za nijansu bolji, a kod Zorje je primetio ustreptelost.

-Zorja iz kruga u krug priređuje neka iznenađenja - konstatovala je Snežana,dok je Jelena kratko poručila da joj se kod nje ništa nije svidelo.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.