PANIKA U ZGRADI TEK POROĐENE NADEŽDE BILJIĆ: Sve sbog KORONE - evo šta se desilo u celom objektu

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jun.2020, 18:39

PANIKA U ZGRADI TEK POROĐENE NADEŽDE BILJIĆ: Sve sbog KORONE - evo šta se desilo u celom objektu

Pametno je postupio!

Toma Panić i njegova devojka Nadežda Biljić, nedavno, tačnije pre nešto više od tri meseca su postali roditelji, kada je na svet došao njihov sin Longo. Pevačica se porodila prevremeno. Međutim, dobra vest je da se ovo se nije loše odrazilo na sam porođaj, tako da su i beba i majka dobro.

A post shared by Toma Panic (@iamtomapanic) on Apr 17, 2020 at 9:26am PDT

Toma i Nadežda su se u toku pandemije koronavirusa, ali i sada u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << periodu kada se virus vratio odlučili da žive povučeno i da ne budu u kontaktu sa ljudima, kako se ne bi zarazili koronavirusom, a sve u cilju da zaštite druge, ali i sebe i svoju novorođenu bebu.

Toma je privukao pažnju javnosti kada je danas objavio snimak da je dezinfikovao zgradu u Valjevu, u kojoj trenutno žive on i Nadežda.

A post shared by Toma Panic (@iamtomapanic) on Mar 16, 2020 at 5:09am PDT

- Danas sam preventivno dezinfikovao celu zgradu, od poslednjeg sprata do prizemlja. Treba uživati u svemu ali i brinuti prvenstveno o zdravlju! I da,moram da se nadovežem, nisu kriva mesta gde izlazite i gde se zabavljate vec neodgovornost! Kada pazite na sebe pazite i na druge - napisao je Toma u svojoj objavi.

Toma je rekao da on i Nadežda žive veoma povučeno od kako je proglašeno vanredno stanje, ne kreću se bez preke potrebe, borave kod kuća, a ona radi na novoj pesmi.

- Uskoro će Nadeždina nova pesma biti gotova, ja nisam odlazio na splav gde radim, nema potrebe, mada kod nas nema obolelih među zaposlenima, dakle čuvamo se i negujemo svest da je potrebno čuvati se. Nadežda i ja ne izlazimo iz stana bez potrebe, nedavno smo imali neko slavlje, ali sada smo uglavnom kod kuće - rekao je Toma.

A post shared by Toma Panic (@iamtomapanic) on Jan 1, 2020 at 4:04pm PST

- Ne plašimo se virusa, samo smo svesni da moramo da se čuvamo i to je suština - dodao je Toma, a beba iako je prevremeno rođena dobro napreduje.

- Beba je zdrava, sada već ima više od tri meseca, sve je u redu kada je u pitanju njegov napredak - rekao je Panić na kraju.

Ko će pobediti u rijalitiju "Zadruga 3"? Podržite vašeg favorita...

Choices Marko Miljković

Mensur Ajdarpašić

Iva Grgurić

Gagi Đogani

Anabela Atijas

Stefan Karić

Jelena Pešić

Nikola Orozović

Mina Vrbaški

Marko Janjušević Janjuš

Ivana Šopić

Tara Simov

Lepi Mića

Bane Čolak

Jovana Tomić Matora

Filip Đukić

Bora Santana

Ana Korać

David Dragojević

Dragana Mitar

Edis Fetić Edo

Miroslava Mima Živković

Branislav Radonić Brendon

Mateja Matijević

Zorica Marković

Milica Kemez

Maja Marinković

Ermina Pašović

Marko Đedović

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Slavica Ćukteraš poručila Milici Todorović: "GO*** JEDNO POKVARENO"! Ljudi ovaj snimak gledaju u NEVERICI! (VIDEO)

srbdan_rs/main

1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.