Izvor: Scandal.rs, 20.Avg.2019, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA NA SNIMANJU spota atraktivne pevačice! Nestali dijamanti vredni milion evra

Za svoj visokobudžetni spot za novu pesmu “Tebi srećan put”, pevačica Katarina Didanović je izabrala samo najbolje, pa se u nekim od scena pojavljuje glumac koji u ruci ima dijamante vredne nekoliko miliona evra. Medjutim, ekipa koja je radila iza kamere, rešila je da se grubo našali sa pevačicom, pa je sakrila dragulje. ,,Kada smo The post PANIKA NA SNIMANJU spota atraktivne pevačice! Nestali dijamanti vredni milion evra appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PANIKA NA SNIMANJU Spota atraktivne pevačice! Nestali dijamanti vredni milion eura! (VIDEO)

Izvor: RTV Pink, 20.Avg.2019

Sve je uradila kako bi spot ispao što kvalitetniji, ali nije ni slutila da bi sam spot mogao da je košta i dvostruko više nego što je planirala.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.