PANIKA - KRISTIJAN DOBIO BRUTALNU PORUKU OD ŽENE: Nakon ulaska u RIJALITI ušla u intiman odnos sa njim

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 09:38

PANIKA - KRISTIJAN DOBIO BRUTALNU PORUKU OD ŽENE: Nakon ulaska u RIJALITI ušla u intiman odnos sa njim

Sanja nije baš osoba koja ima pravo da komentariše Kristijanov brak!

Odnos kristijana i Kristine u Zadruzi 4 tema je već neko vreme.

Golubović se izglda malo opustio pa je počeo da pipka Kiki, neki bi rekli, onako kako oženjen čovek ne sme. Njoj to ne smeta, već joj izgleda i prija pažnja Golubovića sa kojim uživa da provodi vreme.

kako je ovo jedna od glavnih tema u zadruzi, za shodno da da komentar našla je Sanja Stanković, koja je pitala Kristijana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zašto to radi sa Kristinom kada zna da njegovoj ženi to smeta.

Sanjin komentar je naišao na podsmehe zadrugara, koji su se prisetila da je ona pri ulasku odbila da Kristijanu pruži ruku, a da je već nakon dva dana pristala da joj on izmasira zadnjicu, i to golu.

Sanja se branila da je i njen maser tako masira jer je imala povredu karlice, na šta su se zadrugari smejali, komentarišući da kristijan nije njen maser već oženjen muškarac koji se nalazi u rijalitiju.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.