PANIKA I UŽAS! Ljudi, mogu li od ovoga da UMREM?! Miljana kukala i zapomagala - digla Belu kuću na noge (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2019, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PANIKA I UŽAS! Ljudi, mogu li od ovoga da UMREM?! Miljana kukala i zapomagala - digla Belu kuću na noge (VIDEO)

Panika u "Zadruzi"!

Zadrugarka Miljana Kulić pronašla je tokom protekle noći mrtvog miša u dnevnoj sobi Bele kuće.

Ona je osetila da nešto smrdi i naslutila da bi to mogao da bude mrtav miš, a ubrzo je utvrdila da je iza kauča zaista mišolovka, u kojoj je mala životinja skončala.

Kada su to videle zadrugarke koje su do tog trena mirno ćaskale sa njom, počele su da vrište i pobegle sa lica mesta. Miljana je nosila mišlovku po kući i pokazivala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ukućanima. Još veća panika nastala je kada je neko Miljani rekao da je mišolovka otrovna, i da bi i ona mogla da se otruje.

- Otrovaću se! Mogu li da umrem? Recite mi, ozbiljno! Mogu li sada da umrem! Moram brzo da operem ruke! Može li da mi uđe kroz kožu? Mogu li da umrem, recite mi, stvarno - zapomagala je Miljana, dok su je ostali smirivali. Kako je izgledala ova situacija, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.