PAMTE JE KAO FINU GLUMICU IZ IVKOVE SLAVE: Pojavili se eksplicitni snimci - najgore PERVERZIJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2020, 14:14

PAMTE JE KAO FINU GLUMICU IZ "IVKOVE SLAVE": Pojavili se eksplicitni snimci - najgore PERVERZIJE

Žestoke scene razvrata.

Danijelu Štajnfeld publika je upoznala u filmu "Ivkova slava", gde je igrala lepu Mariolu koja služi goste i u koju se zaljubljuje Svetislav koga je igrao Nikola Đuričko.

Danijela je posle angažmana u "Ivkovoj slavi" ubrzo diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, 2008. godine u klasi profesora Dragana Petrovića. Imala je nekoliko zapaženih uloga i u popularnim domaćim serijama "Vratiće se rode", "Ranjeni orao" i "Ono kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljubav", a onda je rešila da se "oproba" i u Americi.

Tamo je 2015. snimila film "Cash only" u kojem je glumila i u strastvenim scenama s*ksa.

Film "Cash only" je albansko-američki triler. Danijela glumi verenicu Albanca koja ima ljubavnu aferu sa glavnim likom kojeg glumi američki glumac Nikola Sreli. Film obiluje i scenama s*ksa.

Danijela danas živi u Americi u Njujorku gde je završila i postdiplomske studije, a u jednom intervjuu istakla je da je njena lepota bila primećena u Americi.

- Izgledam egzotično za stanovnike Njujorka i stalno su me terali da priznam da sam Portugalka, to je bilo smešno. Muškarci tamo lakše prilaze devojkama, ali kriju emocije, za razliku od Srba koji pokazuju srce i dušu - rekla je Danijela za jednom prilikom.

Trejler za film američko-albanskog filma "Cash Only" možete pogledati OVDE

Žena je donirala bubreg svojoj bolesnoj ŠEFICI: Posle toga dobila je OTKAZ a život joj je postao PAKAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.