PALO PRIZNANJE! Posle svega što se DESILO Suzana OTKRILA u koga je najviše RAZOČARANA - OVO je razlog!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 02:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALO PRIZNANJE! Posle svega što se DESILO Suzana OTKRILA u koga je najviše RAZOČARANA - OVO je razlog!

Otkrila pravu istinu.

Nakon što je Sani Ibraimov odgovorio na pitanje Mateje Matijevića u večerašnjoj "Igri istine", denser je postavio pitanje Suzani Ćubeli.

- Vidim da je mnogo povredila ta priča oko budžeta, znaš šta sam ti rekao kad sam ovde prošao. Posle svega što se desilo, ti si rekla da su oni sad tamo (gornji deo stola) tvoji prijatelji. Šta se desilo da, pogotovo prema Zokiju, promeniš tako mišljenje? Mnogo si me iznenadila. Njega je to jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << povredilo - upitao je Sani.

- U toj grupi smo bili Zoki i ja. Onda je došla Ceca. Zato sam mu dala 2.500. Zato što je nepušač. Nelogično je da celoj grupi svojoj dam 3.500 dinara. Ali je on u međuvremenu rekao da će zameniti grupu, otišao je sa Draganom i Natašom. Nelogično mi je da neko ko sa mnom deli krevet, da tako promeni mišljenje. Nije pokušao ni da me sasluša, verovatno je zato ispala frka. Ja mu to ne zameram. Što se tiče ove grupe, ja sam smatrala da su oni stvarno moji prijatelji. Prijatelji se ne gledaju po novcu. Nisam ljuta, samo sam razočarana - odgovorila je Suzana.

Evo kako je to izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.