PALO POMIRENJE SA ANĐELOM?! Posle brojnih nagađanja Teodora progovorila o svom EMOTIVNOM statusu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALO POMIRENJE SA ANĐELOM?! Posle brojnih nagađanja Teodora progovorila o svom EMOTIVNOM statusu (FOTO)

Stavila tačku na glasine.

Otkad su započeli romansu pevačica Teodora Džehverović i maneken Anđelo Ranković tokom prve sezone "Zadruge", svako malo javnost i dalje sumnja da su se njih dvoje pomirili. Konačno se oglasila i Teodora i stavila tačku na sva nagađanja.

 Naime, Teodora je podelila na svom Instagram storiju pitanje koje joj je bilo prosleđeno, a tiče se njenog emotivnog statusa i toga da li trenutno ima dečka.

 - Nemam dečka - odgovorila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Teodora vidno iznervirana što se i dalje ponekad veći akcenat stavlja na njen ljubavni život nego na muzičku karijeru.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.