PALO POMIRENJE! Nakon svađe, sve je slađe - Dalila Dragojević potvrdila da su ponovo zajedno! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 09:55

PALO POMIRENJE! Nakon svađe, sve je slađe - Dalila Dragojević potvrdila da su ponovo zajedno! (FOTO)

Ovo je zaista divno!

Dalila Dragojević, nekadašnja rijaliti učesnica a sada voditeljka, nesebično sa svojim pratiocima putem socijalnih mreža deli svaki trenutak svog života, koji ih i te kako interesuje sudeći prema publicitetu koji danas uživa. Kako to obično biva, sve što uradi, biva pomno ispraćeno od strane njenih fanova, ali i medija.

Nedavno je preko TikToka ušla u sukob sa svojom višemesečnom koleginicom - rijaliti učesnicom i drugaricom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marijanom Zonjić, te su se svi zapitali šta se dešava na toj relaciji. Evo i odgovora.

Njih dve su ušle u otvoren sukob pre par nedelja, kada Marijana nije odgovarala na poruke koje joj je Dalila slala. Tada je nastala prava drama, te joj Dalila nije oprostila takvo ponašanje.

Međutim izgleda da su se svi prevarili, jer je svojom novom objavom na Instagram profilu, Dalila upravo demantovala svakoga ko je pomislio da su njih dve u sukobu.

Dalila i Marijana su podelile da su zajedno, držeći se za ruke, a fotografiju su začinile emotikonom srca. Izgleda da je sve slađe nakon svađe i pomirenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DALILA POTVRDILA POMIRENJE! Nakon velike svađe ponovo U LJUBAVI, zajedno su i kače FOTKE na kojima razmenjuju nežnost!

Izvor: Kurir, 27.Jul.2023

Međutim izgleda da su se svi prevarili, jer je svojom novom objavom na Instagram profilu

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.