Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2018, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALO POMIRENJE? Luna dobila POKLON od bivšeg, ovo je sve iznenadilo! (FOTO)

Blogerka Luna Đogani, odlučila je da ponovo uđe u “Zadrugu”, kako bi pokazala svoje pravo lice u najboljem svetlu. Mnogi su ostali u šoku kada su saznali za njenu odluku, jedni su je podržali dok drugi osuđuju njen postupak. Ipak, Luna je uspela ponovo da iznenadi sve objavom na Instagarmu. Ona je objavila snimak, u The post PALO POMIRENJE? Luna dobila POKLON od bivšeg, ovo je sve iznenadilo! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SLOBA RADANOVIĆ PODRŽAO LUNU DA OPET UĐE U “ZADRUGU”, A ONA MU JE OVAKO UZVRATILA!

Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2018

Blogerka Luna Đogani rešila je da po drugi put učestvuje u “Pinkovom” projektu “Zadruga”. Ovaj njen potez podelio je naciju, a njen bivši dečko je jedan od onih koji su je podržali. “Nije moje da to komentarišem. Ne znam, ako ona misli da to tako treba, ja joj želim svu sreću. Očekujem...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.