PALO I PLJUVANJE U LICE Ružica vrištala na Matoru: Kepecu jedan, kikirezu!

Izvor: Kurir, 28.Apr.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALO I PLJUVANJE U LICE Ružica vrištala na Matoru: Kepecu jedan, kikirezu!

Kome ćeš ti vrat da počupaš? Kepecu jedan, kikirezu, vikala je Ružica na Matoru

Ružica Veljković i Jovana Tomić Matora žestoko su se posvađale nakon čega je usledilo žestoko pljuvanje.

Njima se pridružio i Marko Perović, koji je još više "raspalio vatru".

Ružica se svađala sa Matorom, a onda im je prišao Marko, koji je odmah počeo da viče na manekenku. Veljkovićeva ga je prva pljunula, a onda joj je on uzvratio, i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << tako više puta, uz pretnje i psovke.

"Kome ćeš ti vrat da počupaš? Kepecu jedan, kikirezu", vikala je Ružica na Marka i dodala: "Nemoj da se ku..iš za džabe, ja se takvih kao ti ne plašim."

Veljkovićeva nije prestajala da viče, pa je izazvala Matoru da ponovo ustane sa kreveta i priđe do nje. U videu koji je u međuvremenu ukolonjen sa Jutjuba zbog "neprimerenog sadržaja", nakon poslednje scene stiče se utisak da su jedna drugoj lupile šamar.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.