PALJBA, BRE! NEMOJ DA VAS POGASIM SVE! Zvezdan Slavnić ZAPENIO u lajvu na TikToku, pa osuo paljbu po Anđeli

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 08:45

"PALJBA, BRE! NEMOJ DA VAS POGASIM SVE!" Zvezdan Slavnić ZAPENIO u lajvu na TikToku, pa osuo paljbu po Anđeli

Surovo iskren!

Zvezdan Slavnić aktivan je svakodnevno na svom TikTok profilu na kojem svakodnevno komunicira sa svojim pratiocima.

Slavnić uglavnom uživa u muzici i "mečuje", a baš je retka situacija kada čita i odgovara na negativne komentare.

Podsetimo, Slavnić i Anđela Đuričić su raskinuli, a malo-malo pa iskoči komentar da treba da se pomire, te da je Anđela prava devojka za njega, ponižavajući njega, a uzdižući Đuričićevu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zvezdan nikada nije komentarisao, ali izgleda da mu je ovog puta dozlogrdilo.

On je zaurlao u lajvu na svoje pratioce, pa zapretio da će ih "pogasiti sve", a ako im se ne dopada ono što vide i čuju da napuste njegov lajv.

Zvezdan je jasno stavio svima do znanja da ne mogu da upravljaju njegovim životom, te da on smatra da je ispao ispravan i da mu je dosta komentara vezanih za Anđelu, pa oetaro sve koji su se "pravili pametni" i pokušavali da mu odrede sa kim će biti u ljubavnoj vezi.

- Kome se ne sviđa, samo promeni, izađeš i nema vas! Nema to "volimo vas", znači ovde ste zbog mene, ovde nikog nema dvadeset i nešto dana koliko ja vidim! Tako da volite me zbog mene! A da li će biti nešto ili neće, to je već druga stvar! Nemoj mnogo da mi pametujete više! Malo ste mi ovde došli sa tim! Nisam fer? Ma ne, ti si fer! Nemoj meni da pričaš te priče! Ja sam previše fer! A drugi neko nije fer! Nemoj da vas pogasim sve, bre! Kao nisam ja fer! A ona je fer, šta? Neću, bre da vas čujem više! Hajde paljba, bre! Slobodno paljba! - urlao je Zvezdan.

A post shared by @samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.