PALE SUZE UŽIVO U PROGRAMU: Alberto se POKAJAO pa pred svima se obratio Anastasiji, ona OVO uradila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 15:59

PALE SUZE UŽIVO U PROGRAMU: Alberto se POKAJAO pa pred svima se obratio Anastasiji, ona OVO uradila!

Ljubav je ipak pobedila.

U vili "Parova" trenutno vlada pozitivna atmosfera jer je u toku nedeljni ručak, te su učesnici uživaju u gozbi i muzici.

S obzirom na to da su učesnici dobrog raspoloženja, Alberto Galorini je rešio da konačno otkrije kako se zaista oseća povodom javne prevare koju je učinio svojoj devojci, kada ju je izdao sa Natašom Pajović.

Anastasija Stanojević Palčica je njemu oprostila ovaj ružan gest, pa je Galorini osetio potrebu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da joj javno po ko zna koji put kaže izvini.

. - Za moje ružno ponašanje te večeri definitivno nema opravdanja. Pogrešio sam priznajem,  iskreno, kajem se, Palčici ne želim zlo, nikad ne bi voleo da joj nanesem bilo kakvu vrstu štete. Volim je i ona me voli - priznao je Alberto, pa je njegova draga pustila suzu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.