PALA PRVA AKCIJA PRED KAMERAMA: Ovo dvoje zadrugara ZATRESLO je izolaciju - zadrugarka se odmah POKAJALA?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Sep.2023, 22:45

PALA PRVA AKCIJA PRED KAMERAMA: Ovo dvoje zadrugara ZATRESLO je izolaciju - zadrugarka se odmah POKAJALA?

Kočnice popustile!

Ovonedeljni vođa Milena Kačavenda sinoć je izabrala svoje potrčke, Teodoru Radoičić i Nikolu Bukilića, koji su u izolaciji već uveliko uspeli da se uvuku jedno drugom u krevet i tako gledaocima prirede prvu "jorgan planinu" u "Eliti".

Kako su potrčci primorani da vreme provode u izolaciji, Teodora i Nikola su se najpre u jutarnjim časovima posvađali, jer starleta nije htela da spoji krevete sa svojim cimerom, međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u toku dana došlo je do preokreta.

Kako se može videti na snimku koji kruži interentom, mladi Crnogorac uspeo je da dobije ono što je hteo od samog početka, te se tokom večeri uvukao Teodori ispod pokrivača, a ubrzo je sevnula i prva akcija intimnog maženja i dodirivanja.

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju gledaocima rijalitija jeste to što se starleta nakon akcijanja sa Bukilićem rasplakala u krevetu, te neprestano brisala suze sa svog lica, dok ju je on samo nemo posmatrao.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.