PALA PROZIVKA! Zadrugarka ŽESTOKO OPLELA po Radi Manojlović - Poslala je kod PLASTIČARA?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 22:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALA PROZIVKA! Zadrugarka ŽESTOKO OPLELA po Radi Manojlović - Poslala je kod PLASTIČARA?! (VIDEO)

Ima spisak

Dok su Marko Janjušević Janjuš i Jelena Pešić vodili razgovor ispred paba, Jelena je prokomentarisala da joj se dopada nova pesma Rade Manojlović, a zatim se osvrnula na njen fizički izgled.

Opšte je poznato da popularna pevačica nije želela da radi estetske zahvate na sebi, a Pešićeva je prokomentarisala to, pa je upitala Janjuša da li bi povećao grudi da je na njenom mestu.

- Oduševila sam se pesmom Rade Manojlović. Da si na Radinom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mestu, da li bi uradio grudi? - upitala je Jelena Janjuša.

- Uradio bih neku trojku - odgovorio je košarkaš.

- Ja ne znam što je ona sad protiv toga, da sam na njenom mestu uradila bih grudi i operisala bih nos. Ja sam uvek za te neke korekcije - nadovezala se Pešićeva.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.