PALA JE TAKVA ŠAMARČINA, NAOČARE MU ODLETELE! Stanija napala Asmina, ovo su detalji brutalnog OKRŠAJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2023, 02:03

"PALA JE TAKVA ŠAMARČINA, NAOČARE MU ODLETELE!" Stanija napala Asmina, ovo su detalji brutalnog OKRŠAJA

Ranjena lavica!

O starleti Staniji Dobrojević prethodnih mesec dana naširoko se priča i piše zbog afere sa misterioznim Asminom Durdžićem, za kog se pričalo da je oženjen aktuelnom zadrugarkom Aneli Ahmić.

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je starlete Staniju i Maju Marinković, glumca i voditelja Dragana Marinkovića Macu i pevačicu Vesnu Vukelić Vendi.

Na samom početku Stanija ja sedela sama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i govorila kako se oseća i šta se izdešavalo u prethodnih mesec dana.

- Asmina sam ostavila pred početak emsije tvoje, tačno pre mesec dana i mi se od tada nismo videli. Tačno je, bilo je i šamara, svašta se dešavalo. Kad smo bili u Crnoj Gori i kad je ušla devojka i rekla da joj je Stanija otela muža, sedeli smo na romantičnoj večeri, doživela sam nervni slom, plakala sam, ljudi su me snimali. Ja nisam želela da idem sa njim u auto i sobu, mislila sam da je sve istina. Sedela sam na šetalištu do tri ujutru. Međutim, on je mene ubeđivao da devojka sve laže, da nije bio oženjen, čula sam se sa njegovom porodicom, oni su potvrdili i ja sam sve snimila.  Čula sam se posle i sa njegovom porodicom, a posle sam se i smirila. Ja sam trebala da dođem u tvoju emisiju, ali sam njemu verovala i mislila sam da idem da branim svoju ljubav. Sedela sam kod frizera, izbačene su poruke koje je njoj pisao dok je bio sa mnom u Majamiju. Uletela sam u auto, opalila sam mu takvu šamarčinu da su letele naočare, pukle su. Ja njega od tog trenutka nisam videla - govorila je Stanija, pa onda nastavila:

- Mesec dana sam bila u ilegali, pratila sam sve šta se dešava, pratila sam drugu stranu i samo čekala da se izbace dokazi da je on bio oženjen jer su napravili da sam otela muža i ispostavilo se da nije tačno, on je bio u pravu. Devojka je iskoristila priču, napravila je skrinšotove, ponudila je priču da uđe i nastao je skandal. Devojka je tamo, proslavila se preko mene. On njoj finansira dete, rekao je on meni da je bio u kratko vezi sa devojkom koja je ostala trudna i da on to finansira. Meni je došao kao slobodan momak. Imao je druge žene dok je bio sa njom, ali ona se nije bunila ni za šta od toga, nego kad je saznala da je sam mnom napravila je organizaciju i stavila je lažno prstenje i maše da sam ja nekome otela muža - dodala je Stanija.

Detalje našeg razgovora sa starletom pogledajte u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.