PAKUJU JOJ POBEDU: Inkasiraće 50.000 EVRA - izvor otkriva DOKAZ da namerno prave ŽRTVU od Anđele?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2023, 07:28

PAKUJU JOJ POBEDU: Inkasiraće 50.000 EVRA - izvor otkriva DOKAZ da namerno prave ŽRTVU od Anđele?

Ekskluzivno za portal Srbija Danas, oglasila se Slovenka Nikolić!

Nakon što je čitav Balkan ostao šokiran činom roditelja Anđele Đuričić da svojoj mezimici ne pošalju čestitku podrške, pozdrava ili barem nekog znaka da su uz nju, svako je dobio svoje mišljenje na ovu tremu. Jedna od onih koja bi možda najbolje mogla da ovaj gest protumači, jeste majka Aleksandre Nikolić, nadaleko poznata Slovenka Nikoilić.

Ona je ekskluzivno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za naš portal Srbija Danas otkrila kakav je njen stav po ovom pitanju, te kako ona tumači njihov postupak. Onim što je rekla, nateraće vas da se zapitate, koliko je taj scenario zaista moguć.

- Da vam kažem, moje dete se nikada ovako nije ponašalo na ekranu. Nije nikakve glupave izjave davala. Ja moje dete uopšte ne krivim, kada izađe, ići će u manastir na 7 dana i biće sve u redu. Drugo, ja nikada ne bih mogla tako da postupim. Šta god da uradi, ne bih mogla a da joj ne pošaljem čestitku, šta god da kažem, samo da ona zna da sam ja živa, da sam tu. Dok oni teraju mak na konac.

- Upravo tako! To je njihova karta za pobedu... Kako baš da je Zvezdan ostavio u istom danu kada i roditelji. To mi nikako ne pije vodu, nikako. Ovaj narod je ograničen, oni ovo ne mogu da procene, samo gledaju pravo i to je to.

Ovim izjavama za portal Srbija Danas, Slovenka je naterala sve da se zapitaju koliko ima istine u ovome što je sada rekla.

A kako će se odvijati svi ovi silni zapleti, ostaje nam da ispratimo u narednim danima i nedeljama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.