PAKUJ KOFERE I PIČI! Voditeljka se malo zanela i IZBACILA TRI učesnice rijalitija! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2018, 08:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAKUJ KOFERE I PIČI! Voditeljka se malo zanela i IZBACILA TRI učesnice rijalitija! (VIDEO)

Gledaoci su na osnovu burne reakcije voditeljke dobili utisak da ova odluka apsolutno nije imala nikakve veze sa Produkcijom.

U toku sinoćne emisije "Upoznajte Parove" nastao je opsti haos u vili.

Učesnici sedme sezone rijalitija su bili poprilično nezadovoljni privilegijama koje pojedinci imaju.

Takmičarka Kristina Delčeva je pokušala da objasni voditeljki Anđeli Lakićević da zbog umora ne može više da sedi i tražila je da napusti emisiju kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << takmičar Benjamin Spahović koji redovno ide da spava van programa.

Ovo kao je isprovociralo voditeljku koja je uzvratila takmičarki "da nije spremna za ovako ozbiljnu psihološku igru, i da može slobodno da ide da pakuje kofere".

Potom je Anđela pozvala obezbeđenje da vrate dve takmičarke koje su se nalazile u izolaciji, Aleksandru Karailjaz i Jelenu Ilić, pa je njima rekla sledeće:

- Ajde, idite pakujte kofere i pičite!

Kako je sve izgledalo možete pogledati ovde:

U toku emisije "Nominacije" koju vodi druga voditeljka, Bojana Ristivojević, takmičarke su se našle pred vratima vile.

Naime, Aleksandra i Jelena su bile kažnjene diskvalifikacijom, zbog nepoštovanja ugovora.

Međutim, kako je u svakoj svađi potrebno dvoje, ovde ih je bilo troje. Prvo je većina takmičara okrivila Ivana Marinkovića kao izazivača cele situacije, ali je on prošao nekažnjeno, s obzirom da nije uradio što su uradile njih dve.

Voditeljka je prišla vratima kako bi ispratila takmičarke ali im se pridružio i Milutin Radosavljević Mili, kao iskusan rijaliti igrač.

- Samo zbog sestre bih voleo stvarno da ostane – rekao je Mili.

Voditeljka je u jednom trenutku, nakon Milutinovog izlaganja, rekla da će on odlučiti da li će njih dve napustiti rijaliti "Parovi".

- Mili, ti ćeš odlučiti da li će Saška i Jelena ostati u vili ili zbog neprimerenog ponašanja večeras izaći iz vile - izjavila je voditeljka.

- Saška neka ostane, a Jelenica mora da ostane zbog sestre, ali da bi i saznali još mnogo toga o njoj – bio je ushićen Radosavljević.

Ovog puta njih dve su se izvukle, uz veliku opomenu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

(VIDEO) Mirka progovorila o TRUDNOĆI! Sve iznenadila priznanjem, a onda... Osmoro, devetoro dece! Alal vera!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.