PAKLENA ZADRUGOVIZIJA! Veliki šef sve čuva u strogoj tajnosti, ali sada je ISPLIVALO! Zadrugari MORAJU...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"PAKLENA ZADRUGOVIZIJA!" Veliki šef sve čuva u strogoj tajnosti, ali sada je ISPLIVALO! Zadrugari MORAJU...

Neće im biti dobro kada čuju!

Vreme je za novu Zadrugoviziju, koju ćemo imati priliku da pratimo u subotu 7.decembra na Pink televiziji, sa početkom u 22 sata. Ipak, ova Zadrugovizija biće organizovana drugačije nego ostale, a zadrugari to još uvek ne znaju.

 Naime, ova zadrugovizija je okarakterisana kao Paklena Zadrugovizija, jer će biti daleko teža za takmičare od predhodnih. O čemu se radi još uvek nije poznato, jer se sve drži u strogoj tajnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Ono što je sigurno je da će svi učesnici biti podvrgnuti testiranju i njihov urin i krv biće poslati na analizu kako bi se videlo da li su zdravi i sposobni za ovaj izazov.

DARA UHVAĆENA U LAŽI! Državne škole nazvala "SELJAČKIM" - pa pokušala da se izvuče: POSLUŠAJTE SNIMAK (AUDIO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.