PAKLENA TROJKA VEČERAS STIŽE NA PINK! Ivana Šopić će ih rešetati u emisiji Narod pita - sprema se haos!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2023, 20:45

PAKLENA TROJKA VEČERAS STIŽE NA PINK! Ivana Šopić će ih rešetati u emisiji "Narod pita" - sprema se haos!

Biće ovo uzbudljiva noć!

Kao i svake večeri od kada se šesta sezona rijalitija "Zadruga" završila i večeras će u studio na Dedinju doći bivši zadrugari kako bi odgovarali na pitanja i komentare gledalaca.

Produkcija je najavila da će večeras u emisiji "Narod pita" gostovati muški deo ekipe koji je obeležio rijaliti.

Večeras će voditeljka Ivana Šopić u svom studiju ugostiti Nenada Lazića Necu, Marka Petruševića Petrućija i Božu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džonsa.

Ostaje nam da ispratimo emisiju i da vidimo kako će se bivši zadrugari snaći kada im Ivana postavi nezgodna pitanja.

Gledaoci će imati prilike da se uključe uživo u program putem telefonskog uključenja i da komuniciraju sa bivšim zadrugarima. Međutim, ukoliko ne uspeju da uspostave vezu, mogu da postave pitanja bivšim rijaliti učesnicima i putem Tvitera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILJANA STIŽE NA PINK TELEVIZIJU - Produkcija najavila njen dolazak u studio, ali neće biti sama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 12:01

Sprema se haos!..U sinoćnjoj emisiji "Narod pita" gosti su bili Lepi Mića i Boža Džouns...Boža je optužio Miljanu Popović, bivšu zadrugarku, u koju je bio zaljubljen, da ga je iskoristila navodno i da mu je tražila novac...Miljana je tokom emisije prosledila sve eksplicitne poruke koje joj je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.