PADAJU MASKE! Kulićka RASKRINKALA Lepog Miću pa pomenula Ivu: ONA ĆE UVEK BITI TVOJA ŠTIĆENICA...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PADAJU MASKE! Kulićka RASKRINKALA Lepog Miću pa pomenula Ivu: "ONA ĆE UVEK BITI TVOJA ŠTIĆENICA..."

Da li je Marija u pravu?

Tokom podele budžeta tenzija se nije ni na sekund stišala. Ovonedeljni vođa Lepi Mića nastavio je da komentariše zadrugare, a potom im je uz obrazloženje podelio novac po zasluzi.

Nakon podele novca, Marija Kulić ustala je prva da prokomentariše poteze Lepog Miće. Mariji se nije svidelo to što je Lepi Mića Ivi Grgurić dao najmanji budžet, jer smatra da je Grgurićeva njegova štićenica.

- Ona je trebala da razmišlja svojom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glavom. Dao si joj mali budžet, da sam na tvom mestu, dala bih joj srednji budžet, zbog svega što je uradila. Ona će uvek biti tvoja štićenica. Meni si dao mali budžet, jer si rekao da nemamo više svađe, slažem se sa tim. Ne priliči ni tebi, ni meni najmanje. Osećam ljubomoru od strane tebe prema meni, to samo ti znaš, dao si mi najmanji budžet jer me ne podnosiš - rekla je Marija.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.