Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PACIJENTI SELTERSA O DARKU LAZIĆU I NJEGOVOM PONAŠANJU: Marina se švercuje u BANJI i ne plaća SPAVANJE

Darko Lazić (27), koji će narednih mesec dana, a verovatno i duže, provesti u Institutu za rehabilitaciju „Selters“ kod Mladenovca, boravi tamo o trošku RFZO. On je, kako saznajemo, dobio uput na tri nedelje, a nalazi se u apartmanu, koji deli sa majkom i verenicom Marinom. Njegova majka Branka, koja je sa njim sve vreme, The post PACIJENTI SELTERSA O DARKU LAZIĆU I NJEGOVOM PONAŠANJU: Marina se švercuje u BANJI i ne plaća SPAVANJE appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

DARKO LAZIĆ VEĆ ZAKAZAO PRVI NASTUP! Najavio SPEKTAKL i to već krajem decembra, očekuje se opšti HAOS

Izvor: Scandal.rs, 06.Dec.2018

Stanje pevača Darka Lazića, koji se zbog posledica saobraćajne nesreće već devet dana nalazi na rehabilitaciji u banji Selters, znatno je poboljšano, pa je folker odlučio da iznenadi sve i zakaže svoj prvi nastup! Naime, Darko će nastupiti na proslavi ovog instituta za rehabilitaciju koja će...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.