PA OVO JE KLASIČNO MUVANJE! Ana prekinula prijateljstvo sa Miljanom Popović kada je ugledala OVU SCENU

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023, 10:22

"PA OVO JE KLASIČNO MUVANJE!" Ana prekinula prijateljstvo sa Miljanom Popović kada je ugledala OVU SCENU

Stavila je tačku na druženje!

Tokom emisije "Gledanje snimaka", produkcija je pustila klip na kojem se vidi bliska komunikacija Zvezdana Slavnića sa Miljanom Popović sa kojom se druži Ana Ćurčić.

Ana je momentalno prekinula svaki odnos sa Miljanom kada je ugledala kako komuniciraju njih dvoje njoj iza leđa.

- Jao gde sam došla. Ja se Ivana svaki put šokiram. Miljana šta je ovo - upitala je Ana.

- Mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je suština o onome šta mi pričamo - rekla je Miljana.

- NIje, moje mišljenje je da bi ti sada bila sa Zvezdanom. Ja sa svojim drugom ne pričam tako, Zvezdan zna kakav sam ja sa drugovima. Oni se ovde muvaju i to je to, ne zanima me šta su pričali, ali ova relacija nije normalna. Ovo je jedni moji drug u kojeg sam se ja zaljubila, ali do tada je prošlo mnogo. On se razveo, ostao u sjanom odnosu sa tom ženom, pozdrav za nju, isto i ja sa mojim bivšim mužem. Ti Miljana, hvataš kadar sa njim, a ja to ne volim. Hvala ti za sve, zagrljaje, češkanje, plakanje, ali loša si - dodala je Ana.

- Ovo šta je Ana rekla da postoji način kako ona razgovara sa svojim drugarima, tako sam i ja sa njim. On se rasplakao i ja sam najdobronamernije razgovarala sa njim. On mene nije dodirivao, već mi je pričao. Nisam ja imala lošu nameru uopšte. - rekla je Miljana.

- Ima i drugi deo klipa, gde on nju drži oko struka gde je gola, a ovo je klasićan način kako devojke prilaze oženjenim muškarcima, priča mu o ženi, po to je pravi ku*vinski fazon, kada ovakve uličarke prilaze muškarcima. Ana će tek videti ko joj je prijatelj - rekla je Marija.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"SAMO DA ANI NE PUSTE ONAJ DRUGI SNIMAK!" Zadrugari raskrinkali šta je još Zvezdan radio sa Miljanom njoj IZA LEĐA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2023

Tek joj tada neće biti dobro!..Zadrugari su sinoć u emisiji "Gledanje snimaka" dobili priliku da vide flert Miljane Popović i Zvezdana Slavnića sa poslednje žurke...Posebno se šokirala Ana Ćurčić, koja je Miljanu do tog trenutka smatrala drugaricom...O ovom skandalu su jutros nakon buđenja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.